ZWANGER / KRAAMKADO

KONIJN KNUFFEL in potje

Wit konijn met roze oren, onderin de pot zitten roze en witte muisjes en op het kaartje staat " Hoera, het is een meisje". In de pot, achter de knuffel zit een afbeelding van de knuffel.

Je prijs: € 8,50

BLAUW KONIJN in potje

Een blauw knuffelkonijn in een glazenpot, met onderin blauw/witte muizen. Op het kaartje staat "Hoera, het is een jongen" en in de pot zit een kaartje met voorbeeld van de knuffel. Een origineel kraamkado!

Je prijs: € 8,50

SLAB KLEIN wereldkaart in pot

Slab van wereldkaart stof met klitteband sluiting. Zit in een potje met roze en blauwe muisjes. Een leuk en origineel kado als iemand zwanger is.

Je prijs: € 6,50

KONIJN van wollen dekens

Dit super gave konijn is van oude wollen dekens gemaakt, er zit een mooie rand omheen gehaakt waardoor de knuffel een mooie originele uitstraling krijgt. Hij staat heel gaaf op de baby/kinderkamer, maar ook als kussen op de bank. 

 

afmeting is 40 cm hoog en 30 cm breed

Je prijs: € 15,00

POES / KAT van wollen deken

Deze super leuke poes / kat knuffel van oude wollen deken en is ongeveer 50 cm hoog (staart tot oor). Er is een mooie rand omheen gehaakt waardoor de knuffel een mooie originele uitstraling krijgt. Het perfecte kraamkadol

Je prijs: € 15,00

"TAKKIE" van wollen deken

Deze super leuke hond van oude wollen dekens is 40 cm breed (neus tot kont) en is een eyecatcher op de kinder/baby kamer. Maar kan ook leuk als kussen op de bank.

Je prijs: € 15,00

FOTOKLEED ZWART houten pijlen

Dit fotokleed is 1.00 x 1.00 mtr en er zitten 2 houten pijlen bij. Een leuk en origineel kraamkado.

Je prijs: € 24,95

FOTOKLEED met houten veren

Dit fotokleed heeft een afmeting van 1.00 x 1.00 mtr. en er zitten 2 houten veren bij in het mint groen. Een leuk en origineel kraamkado.

Je prijs: € 24,95

FOTOKLEED WIT met houten veren

Dit fotokleed heeft een afmeting van 1.00x1.00 mtr en er zitten 2 houten veren bij in het mint groen. Een leuk en origineel kraamkado.

Je prijs: € 24,95

FOTOKLEED WIT met houten ringen

Dit fotokleed heeft een afmeting van 1.00 x 1.00 mtr en er zittten 2 houten ringen bij. Een leuk en origineel kraamkado

Je prijs: € 24,95

KONIJNKNUFFEL roze

Deze roze konijnenknuffel is heerlijk zacht, de ene kant is van badstof en de andere kant heeft een leuk printje. Een leuk en origineel kraamkado.

Je prijs: € 5,95

KONIJNKNUFFEL wit

Deze witte konijnknuffel is heerlijk zacht, de ene kant is van badstof en de andere kant heeft een leuk printje. Een leuk en origineel kraamkado

Je prijs: € 5,95

KONIJNKNUFFEL grijs

Deze grijze konijnenknuffel is heerlijk zacht, de ene kant is van badstof en de andere kant heeft een leuk printje. Een leuk en origineel kraamkado

Je prijs: € 5,95

KONIJN van wollen deken

Dit super lieve konijn is van oude wollen dekens gemaakt, met de hand is er een gekleurde rand omheen genaaid waardoor de knuffel een mooie en originele uitstraling krijgt.  Let vooral op het staartje..

Afmeting 40 cm hoog en 23 cm breed.

Je prijs: € 12,95

KONIJN van wollen deken

Dit super lieve konijn is van oude wollen dekens gemaakt, er zit een mooie rand omheen gehaakt waardoor de knuffel een mooie originele uitstraling krijgt. Het perfecte kraamkado.

afmeting is 40 cm hoog en 23 cm breed.

Je prijs: € 15,00

KONIJN van wollen deken

Deze super leuke retro knuffel is ongeveer 35 cm hoog en gemaakt van oude wollen dekens. Door de zachte vulling en verschillende printen voor en achterkant is dit een fantastiche kraamkado.

Je prijs: € 7,95

Spenendoekje vierkant zwart/wit

Dit spenendoekje heeft een speicaal elastiche koord waar de speen aan bevestigd kan worden, de achterkant is wafelstof wit en de lintjes zorgen voor rustgevend gefriemel. In verschillende motieven zwart/wit te bestellen.

Je prijs: € 7,50

Bijtring gehaakte kralen

Bijtring met houten en gehaakte kralen, de kleur kunt u zelf aangeven. 

Je prijs: € 8,50

SPENENKOORD kralen grijs

Een spenenkoord met houten en gehaakte kralen in grijze tinten. Het spenenkoord is ongeveer 20 cm lang en er zit een handige klip aan die je kunt bevestigen aan de kleding van je kindje.

Je prijs: € 13,95

SPENENKOORD kralen bruin

Een spenenkoord met houten gehaakte kralen in aardetinten. Het spenenkoord is ongeveer 20 cm lang en er zit een handige klip aan die je kunt bevestigen aan de kleding van je kindje.

Je prijs: € 13,95

SPENENKOORD kralen groen

Een spenenkoord met houten en gehaakte kralen in groene tinten. Het spenenkoord is ongeveer 20 cm lang en er zit een handige klip aan die je kunt bevestigen aan de kleding van je kindje.

Je prijs: € 13,95

TIPI met bijtring

Aan deze bijtring hangt een kussentje wit/zwart in de vorm van een wigwam. Aan de wigwam zitten verschillende labels om aan te friemelen.

Je prijs: € 8,50

BIJTRING vilt veer/tipi

Aan deze bijtring hangt een veer en een tipi, allebei gemaakt van vilt. Gewoon fijn om op te bijten en aan te friemelen.

kleur combinatie kunt u zelf aangeven.

Je prijs: € 7,50

BIJTRING knisper Tipi

Aan deze bijtring hangt een okergele wigwam. In de wigwam zit knisper en er zitten verschillende labeltjes aan om te friemelen.

Je prijs: € 8,50

BIJTRING Tipi kussentje

Aan deze bijtring zit een kussentje in de vorm van een okergele wigwam, aan de wigwam zitten een aantal labels om lekker aan te friemelen.

Je prijs: € 8,50

BIJTRING knisper Tipi

Aan deze bijtring hangt een knisperdoekje in de vorm van een wigwam in het wit/zwart met daaraan verschillende labeltjes om aan te friemelen.

 

Je prijs: € 8,50

OPBERGZAK XXL zwart wit

Handige opbergzakken, voor lego, knufffels of ander speelgoed. Straks met de feestdagen leuk voor de kadootjes! Je trekt met dicht met 2 koorden en daaraan kun je hem ophangen, of gewoon neerzetten. afmetingen zijn 80 cm hoog en 50 cm breed. Je kunt 2 verschillende stoffen kiezen voor de voor en achterkant.

Je prijs: € 15,00

OPBERGZAK gehaakt

Deze is niet alleen leuk, maar ook handig op de babykamer. Je kunt er knuffels, speelgoed of andere spullen opbergen.

Je prijs: € 15,00

OPBERGZAK PAPIER XXL

Deze zak is blanco, ik teken voor u de gewenste afbeelding op de zak. De binnenkant van de zak is bruin en buitenkant is wit. 50x80x13 cm

Je prijs: € 8,50

HANGMAT box

Een hangmat voor in de box. Te bestellen in gewenste kleur.

Je prijs: € 25,00

SPENENDOEKJE Tipi oker

Een spenendoekje in de vorm van een wigwam, de achterkant is badstof, de leuke  lintjes zorgen voor rustgevend gefriemel. En vooral, hij is schattig!

Dit spenendoekje word geleverd in okergeel (verschillende prints)

Je prijs: € 7,50

SPENENDOEKJE vierkant

Dit spenendoekje heeft een speciaal elastische koord waar de speen aan bevestigd kan worden, de achterkant is van badstof en de lintjes zorgen voor rustgevend gefriemel.

In verschillende motieven zwart/wit te bestellen.

Je prijs: € 7,50

GEHAAKTE MUTS EN COLSJAAL

Wat een leuke vrolijke gehaakte muts en colsjaal. Je word zo veranderd in een poes door de muts met oren en de colsjaal met snorharen. Te bestellen in het zwart, wit, licht en donkergrijs, antraciet grijs, okergeel, bordeauxrood en donkerblauw.

 

PRIJS BABYMAAT IS 20.00

Je prijs: € 24,95

GEHAAKTE MUTS EN COLSJAAL

Deze stoere warme gehaakte muts en sjaal zijn een mooie set samen. In het zwart, wit, lichtgrijs, donkergrijs, antraciet grijs, oker, bordeaux rood, donkergroen en donkerblauw te bestellen.

BABYMAAT KOST 20.00

KINDERMAAT KOST 22.50

Je prijs: € 24,95

BERENMUTS baby/kinder

Deze berenmuts is speciaal voor kinderen, je kunt zelf aangeven of je er knopen op wilt en tegen een kleine meerprijs maak ik er handschoentjes bij.

 

In elke gewenste kleur te bestellen.

Je prijs: € 15,00

SET SJAAL EN MUTS

Dit setje is in elke gewenste kleur te bestellen. Ook in een meisjes variant.

Je prijs: € 15,00

BABY PONCHO MET MUTSJE

Deze baby poncho is voor maatje 56/62/68 te dragen, dus een leuk kraamkado. De poncho is fijn te dragen in de maxicosi, de riempjes kunt u gemakkelijk bevestigen en poncho houd de baby warm.

 

Je prijs: € 22,50

Kosjaal/muts okergeel

SETPRIJS kolsjaal en muts voor baby, ook in een andere kleur te bestellen.

Je prijs: € 20,00

BEANIE baby

Deze beanie mutsjes zijn heel stoer en zitten lekker soepel. in allerlei maten en stofjes te bestellen.

Je prijs: € 5,00

BABY slofjes

Deze babyslofjes zijn in verschillende maten en kleuren te bestellen. Het koord om de enkel zorgt ervoor dat het slofje niet zo makkelijk kan worden uitgetrapt. Je kunt ze lang en kort dragen.

Je prijs: € 15,00

Onderdelen 1 - 40 van 40