Knuffels

"TAKKIE" van wollen deken

Deze super leuke hond van oude wollen dekens is 40 cm breed (neus tot kont) en is een eyecatcher op de kinder/baby kamer. Maar kan ook leuk als kussen op de bank.

Je prijs: € 15,00

POES / KAT van wollen deken

Deze super leuke poes / kat knuffel van oude wollen deken en is ongeveer 50 cm hoog (staart tot oor). Er is een mooie rand omheen gehaakt waardoor de knuffel een mooie originele uitstraling krijgt. Het perfecte kraamkadol

Je prijs: € 15,00

KONIJN van wollen dekens

Dit super gave konijn is van oude wollen dekens gemaakt, er zit een mooie rand omheen gehaakt waardoor de knuffel een mooie originele uitstraling krijgt. Hij staat heel gaaf op de baby/kinderkamer, maar ook als kussen op de bank. 

 

afmeting is 40 cm hoog en 30 cm breed

Je prijs: € 15,00

KONIJN van wollen deken

Dit super lieve konijn is van oude wollen dekens gemaakt, er zit een mooie rand omheen gehaakt waardoor de knuffel een mooie originele uitstraling krijgt. Het perfecte kraamkado.

afmeting is 40 cm hoog en 23 cm breed.

Je prijs: € 15,00

KONIJN van wollen deken

Deze super leuke retro knuffel is ongeveer 35 cm hoog en gemaakt van oude wollen dekens. Door de zachte vulling en verschillende printen voor en achterkant is dit een fantastiche kraamkado.

Je prijs: € 7,95

KONIJN van wollen deken

Dit super lieve konijn is van oude wollen dekens gemaakt, met de hand is er een gekleurde rand omheen genaaid waardoor de knuffel een mooie en originele uitstraling krijgt.  Let vooral op het staartje..

Afmeting 40 cm hoog en 23 cm breed.

Je prijs: € 12,95

KONIJNKNUFFEL grijs

Deze grijze konijnenknuffel is heerlijk zacht, de ene kant is van badstof en de andere kant heeft een leuk printje. Een leuk en origineel kraamkado

Je prijs: € 5,95

KONIJNKNUFFEL wit

Deze witte konijnknuffel is heerlijk zacht, de ene kant is van badstof en de andere kant heeft een leuk printje. Een leuk en origineel kraamkado

Je prijs: € 5,95

KONIJNKNUFFEL roze

Deze roze konijnenknuffel is heerlijk zacht, de ene kant is van badstof en de andere kant heeft een leuk printje. Een leuk en origineel kraamkado.

Je prijs: € 5,95