DUURZAME ARTIKELEN

BALLONBAL van spijkerstof

Deze ballonbal van spijkerstof is ideaal voor kinderen om binnen mee te spelen, maar ook handig voor buiten en onderweg. Je stopt de ballon in de bal en blaast hem op, je draait de bovenkant dicht (geen knoop) en stopt het tuutje in de bal.. spelen maaaaaar!! Ben je klaar? dan laat je de ballon leeglopen en berg je hem weer op tot het volgende speelmoment.

Een origineel en duurzaam kado voor verjaardag, partijtje of schoenkado..

Je prijs: € 4,50

Waterballonnen stof 10 stuks

Deze stoffen waterballonnen zijn duurzaam en fijn voor het milleu. Je gooit ze in een emmer water en door de vulling absorbeerd het voldoende water om elkaar lekker nat te maken. Leuk voor de warme dagen. Ze zijn makkelijk te wassen en te drogen.

Je prijs: € 12,00

VAATDOEKJES gehaakt set

Gehaakte vaatdoekjes, set van 3 stuks. De kleuren kunt u zelf aangeven.

Je prijs: € 10,00

SCHUURSPONSJE sisaltouw

Dit gebreide schuursponsje van sisaltouw is een goed en groen alternatief voor de "plastic" schuursponsjes. 

Sisal wordt gewonnen uit de bladeren van plantensoorten. Je kunt je schuursponsje van sisaltouw gewoon wassen in de wasmachine of je legt hem op het bovenste rekje van de vaatwasser.

Ze gaan dus een langere tijd mee.

Je prijs: € 3,00

GEHAAKTE SCRUBBIES makeup pads

Deze gehaakte scrubbies maku-up pads gaan per 6 stuks... Na het wassen gewoon weer te gebruiken.

Je prijs: € 4,50

GROENTE EN FRUITZAKKEN 4 ST

Met deze groente en fruitzakken van stof heb je geen plasticzakken meer nodig als je de boodschappen doet. Je weegt de groente, print de sticker er doet de groente in de zak en de sticker erop. Makkelijk te gebruiken en te wassen, gemaakt van stevige stof.

Je prijs: € 10,00

Gehaakte waterballonnen 10 st

Te leuk deze gehaakte waterballonnen, geen gepriegel bij de kraan en onnodig restafval op straat. Gewoon een emmer water en de gehaakte waterballonnen erin laten liggen voor een minuut. Daarna veel waterpret, en je kunt ze laten drogen en zelfs wassen als ze heel vies geworden zijn. (afmeting ballon is 10 cm van boven naar beneden.)

Je prijs: € 12,50

Slinger van gehaakt kleedjes

Deze slinger is 3 mtr lang en is gemaakt van oude gehaakte kleedjes. Romantische slinger voor een bruiloft, of een doopfeest. Maar ook een eyecather tijdens een verjaardag of in de tuin/veranda. Een langere slinger? geen probleem voor 3,50 per mtr kunt u die er gewoon bij bestellen en maak ik de slinger in de gewenste maat.

Je prijs: € 19,95

Stoffen vlaggenlijn zwart/wit

Deze vlaggenlijn is 3 mtr lang en is gemaakt van zwart wit katoen met verschillende printjes. De afmeting van een valg is 23 cm breed en 23 cm lang. Ze zijn leuk voor op een verjaardag, kinderkamer of in de tuin/veranda. Wilt u een langere slinger? voor 3,50 per meter extra kunt u de slinger zolang maken als u zelf wilt.

Je prijs: € 19,95

SLINGERS stof zwart/wit

Deze slinger is 3 meter lange en de vlaggen zijn rechthoekig en ongeveer 10 cm breed en 15 lang.. De vlaggen zijn word gemaakt in zwart witte stoffen.

Je prijs: € 15,00

SLINGER mini wollen dekens p.mtr

Deze mini slinger is per meter te bestellen, en is leuk om de jarige stoel mee te versieren of een baby/kinderkamer. 

Je prijs: € 3,50

SLINGERS van wollen dekens p.mtr

Deze slinger is per meter te bestellen dus je kunt hem zo lang maken als je nodig hebt. Ook de kleuren combinaties zijn op aanvraag, ik heb een voorraad wollen dekens, wellicht zit hier iets tussen.

Je prijs: € 5,00