Nieuws

NIEUWE ARTIKELEN

08-10-2018 09:50

Vandaag zijn er weer nieuwe artikelen toegevoegd aan de website. Voornamelijk sjaals en mutsen, maar ook handschoenen zijn nu in de ochtend al best fijn. Vanmorgen gaf mijn app aan dat het maar 8 graden was buiten, en smiddags in de zon is het weer heerlijk vertoeven. Een paar leuke foto's hieronder voor een kleine impressie:

 

Te leuk toch? volg je ons al op Facebook? Hier zijn regelmatig leuke win en kortingsacties, dus wees welkom.

Mis je nog iets op de site? Ik hoor het graag van je zodat we samen iets moois kunnen creeeren met al jou wensen.

 

Gewoldige dag vandaag, liefs Diana

Lees meer

Geplande workshops

23-08-2018 09:05

De zomervakantie loopt ten einde (helaas) maar dat betekend wel dat we weer gaan workshoppen. Er staan er nu 2 gepland bij mij thuis, maar heb je meer liefhebbers? dan kunnen we ook een datum prikken dat ik naar jou toe kom met alle materiaal en krijgt de gastvrouw 50% korting op haar workshop. Je kunt je aanmelden via info@gewoldiggehaakt.nl

 

 

Zie ik je snel op een van deze workshops? 

Lees meer

Nieuwe feestartikelen

22-08-2018 09:55

Jaaa we zijn in de feeststemming... Waarom weet ik niet, maar er worden veel vlaggenlijnen besteld. Ik heb ze gelijk maar toegevoegd aan de feestartikelen op de website want er zijn vast meer mensen die van een feestje houden. 

Deze romantishe slinger van oude gehaakte kleedjes is om verliefd op te worden, super bij een bruiloft of een doopfeest. Ben je romantisch aangelegd dan is dit geweldig voor in je slaapkamer/kinderkamer of babykamer. En wat dacht je van de tuin of veranda, geweldig!!

Deze stoere zwart witte slinger met supergave printjes is ook een feestganger. Voor de tuin of veranda, maar ook in huis staat hij in elke kamer geweldig. De vlaggenpunten zijn 23 cm breed en lang dus vallen goed op. Je kunt extra meters bestellen dus de vlag word perfect op maat voor u gemaakt.

Dit is een nieuw artikel, waar ik vorig jaar veel vraag naar had, maar nog niet wist hoe ik het zou gaan uitwerken. Opstrijkcijfers, zwarte stof, houten roede, en daar kwam het idee van de adventkalender. De vakjes zijn voorzien van cijfers en zijn 15 cm breed en 10 cm hoog. Je kunt er dus kleine kadootjes of lekkere dingetjes in verstoppen en aftellen tot de kerst. Uiteraard kun je hem ook gebruiken voor het aftellen van verjaardagen, of andere leuke dingen. 

 

Tot snel maar weer, ik ga de slinger ophangen!

Lees meer

We haken fijn door..

19-06-2018 09:05

Wat een gezellige drukte zo die laatste weken voor de zomervakantie, workshops geven, haakpartijtjes bij jarige en op beursen staan. Daarnaast natuurlijk nog alle gezellige activiteiten op school en de sport. Met nog een paar weken te gaan, haken we gewoon fijn door.

 

Er is een nieuwe trend gezet hier in Lisse, de gehaakte waterballonnen. Ze zijn goed voor het milleu, maar de pret word er niet minder om. Je gooit ze in een emmer water en de gehaakte waterballonnen zuigen zich vol met water en de pret kan beginnen. Ze zijn te bestellen hier op de website 10 stuks voor 10 euro.

In deze tijd van het jaar zijn er ook veel beurzen, ladiesnight of fancy fairs. Zaterdag 23 juni sta ik in Sassenheim op de Livestyle & Healt markt, hier heb ik al een aantal leuke vroljke producten voor gemaakt. Keykoords, sleutelhangers en spenenkoords met gehaakte kralen, en leuke gehaakte cactussen. Er zijn ook spenendoekjes en andere gehaakte artikelen te koop. Uiteraard kun je alles bestellen in de gewenste kleur. En wat nog leuker is, ik ben tegenwoordig in het bezit van een pin automaat. Handig voor workshops en beurzen, zo worden we steeds professioneler.

Verder zijn er nog een paar leuke gehaakte krukjes bijgekomen, helaas is het soms een zoektocht naar de gewenste krukjes, maar ook dit keer is het weer gelukt, deze mevrouw haar 3 krukjes staan klaar om te worden opgehaald. verschillende kleuren en patronen, het kan allemaal geregeld worden.

 

We haken nog even fijn door.. en tot snel 

 

 

 

 

 

Lees meer

Flink wat bestellingen...

13-04-2018 14:37

Het was heel even stil, maar we zijn er weer om een verhaaltje te vertellen.. hihi.. Het was best een beetje druk de laatste tijd, ik vind het vooral nog lastig om mijn tijd goed in te delen.. Boodschappen, huishouden, kinderen, en je bedrijf... geeft soms een onrustig gevoel! Het fijne is dat ik ook gewoon in de avond even mn haakwerk kan doen, of even wat op facebook kan plaatsen.. Maar ik moet er eigenlijk een ritme in hebben. En nu heb ik al een mooi iets gevonden, je kunt al een aantal berichten maken en dan inplannen voor op je facebook.. Yeahhh

 

Wat scheelt dat zeg, in een keer even 4 berichtjes maken, datum inplannen, tijd inplannen en je hebt er geen omkijken meer naar.. heel fijn! Ook had ik best wel wat bestellingen, leuke grappige en vrolijke bestellingen. Deze artikelen staan ook op de website, maar laat ze toch even zien:

Deze supergave nylondraadtas, het was even zoeken met de klant naar de juiste kleuren, maar zoals je ziet is dat prima gelukt en op verzoek van de klant heb ik er een voering in gemaakt. Dit vond de klant fijner als ze er boodschappen mee ging doen.

Met de voering en de sluiting heeft de tas een sjieke uitstraling gekregen. Ik ben er tevreden over, hopelijk de klant ook, hij gaat straks op de post. Vandaag komt er bij een andere klant een krukje met de post aan. Ook al in zo'n vrolijke kleur, hij is bedoelt voor de kinderkamer en heeft een afneembare hoes. Dat is wel zo handig, even het strikje los en in de was op 30 graden.

Kortom, we zijn lekker bezig! Ik vind het vooral leuk om de mensen te helpen om het artikel zo te krijgen dat het in hun interieur en smaak past. Daar doen we het voor. We gaan snel weer verder haken, liefs Diana 

Lees meer
Onderdelen 11 - 15 van 51
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

 

 --------------*---------------
 
      Deze webshop is 
         deelnemer bij 
     "mijn winkelkraam"
     in Hillegom op de
     Hoofdstraat 65-67
 

 --------*--------