Nieuws

De Luizenmoeder....

12-02-2018 21:37

Ja echt.. ook hier is het luizenmoeder virus losgebarsten. Ik heb de afgelopen week al bijna 20 mokken gemaakt met de leuke uitspraken van Juf Ank "dat vinden wij niet raar, dat vinden wij bijzonder", "Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent", " Stamp met je voeten, zet je handen in je zij... ik ben Diana en wie ben jij?" en tot slot de glansmethode, "Glans maar, ga maar glanzen"!

 

Er was ook vraag naar verschillende kleuren mokken, dus heb rode, blauwe en grijze mokken gebruikt en moet zeggen dat ik erg enthousiast werd van het eindresultaat.

Mocht je ze erg leuk vinden, je kunt ze bestellen hier op de site www.gewoldiggehaakt.nl/products/mok-hallo-allemaal/, ze worden netjes en veilig ingepakt als je ze graag via de post wilt ontvangen. Wil je graag een tekst die er niet bij staat? geen probleem, je kunt dit vermelden bij de bestelling, of eventueel later als we even overleg hebben over de kleur van de mokken.

 

Lees meer

WINACTIE NYLONDRAADTAS...

31-01-2018 10:14

Oke, als je naar buiten kijkt word je nou niet echt heel vrolijk, tenminste ik zou wel graag weer eens wat zon willen, en lekker in de tuin willen zitten... Of lekker naar het strand!! Plingggg.. idee, een winactie met een strandtas van nylondraad lijkt me gewoldig..

Dus een mooie foto gemaakt, toch wel fijn al je weet wat er te winnen valt, en uiteraard mag je zelf bepalen in welke kleur je deze tas dan zou willen winnen.

Een bericht op instagram gezet  www.instagram.com/p/Bem9DrcgymE/?taken-by=gewoldiggehaakt_diana en een bericht op de Facebookpagina van GeWOLdig Gehaakt www.facebook.com/GewoLdigGehaakt/ Het enige wat je hoeft te doen is reageren onder de foto met een zomerse emoij.. Dus doe mee en win deze gewoldige gehaakte nylondraadtas, daar heb je deze zomer enorm veel plezier van!

 

Lees meer

GEHAAKTE DEKEN ...

30-01-2018 14:41

Afgelopen vrijdag schoot het spontaan in mijn rug toen ik een bolletje wol van de grond wilde oprapen. Nu kan ik gelukkig ook liggend haken, dus heb het begin van mijn deken erbij gepakt, waar ik donderdag aan begonnen was en heb dus de afgelopen 3 dagen zo goed als liggend aan een deken gehaakt. Ik begon enthousiast met de okergeel, maar hoe verder ik kwam met haken, hoe meer ik met het idee ging spelen om aan het eind een stuk antraciet er aan te haken. Ik hou van gewaagde combinaties en deze kleuren steken lekker af bij elkaar.

Ook heb ik antraciet kleurige meubels en okergele kussens, dus deze kleurcombinatie is hier in huis al te vinden. Ik heb de deken 110 cm breed en 150 cm lang gemaakt, zo kun je hem voor de sier op de bank hangen, maar kunt er ook lekker onder kruipen. Uiteraard staat deze deken ook in de webshop en kun je hem in je de kleuren bestellen waar jij blij van word. 

Uiteindelijk heb ik 8 bollen okergeel (www.zeeman.com/nl/alles-voor/breien-en-haken.html)gebruikt en 2 bollen antraciet (van de action) , en heb met een dubbele draad en haaknaald 8 gehaakt. Vanavond zit ik heerlijk met een kopje thee onder dit mooie dekentje.. Fijne dag allemaal!

 

 

Lees meer

GEHAAKTE NYLONDRAAD TAS

23-01-2018 09:24

Op www.pinterest.com kwam ik ze al een aantal keer tegen en dit project zat dus al even te borrelen. De nylondraad had ik bij de action gehaald (6 mm) en ik had voldoende wol in huis, 3 bollen en haaknaald 8 mm had ik nodig voor dit project. Omdat ik veel foto's had bewaard van nylondraad tassen was er in mijn hoofd al een eigen ontwerp ontstaan.

Ik heb tussendoor wat foto's gemaakt van de stappen. En ben erg blij met eindresultaat, maar ga nog even kijken of ik ook een voering met rits in deze nylondraad tas kan maken. Deze versie is al te koop op www.gewoldiggehaakt.nl en er komen nog andere modellen aan, maar ook mandjes zijn prima te maken van nylondraad.

tot snel met nog meer nieuws, 

Diana

Lees meer

Nieuwe catergorie erbij..

17-01-2018 15:25

Soms schiet je s'nachts wakker en heb je een briljant idee voor m.gewoldiggehaakt.nl/haaraccessoires/bruid-en-bruidsmeisje/, het lastige daarvan is dat ik dan eigenlijk het liefst gelijk aan de slag ga, maar worden mijn werderhelft en mijn twee lieve kinderen daar blij van als ik midden in de nacht ga lopen rommelen in huis. Dan maar chaos in mijn hoofd en bedenken wat heb ik er voor nodig, hoe ga ik het uitwerken en waar ga ik het materiaal halen.

Op dat soort momenten ben ik ook altijd erg blij met mijn notitie app op mijn telefoon. Ik heb dan ook een flink aantal lijstjes, ideeen, wat nog te doen, spullen die ik nodig heb enz. 

De speltjes, haarbanden en haarclips heb ik gesteld op internet, alle bloementjes zelf gehaakt. Speciale lijm voor stof en wol is wel handig, en een paar knijpers  om de boel bij elkaar te houden als het moet drogen. Ik ben trots op het resultaat wat ik tot nu heb, kom je een kijkje nemen?

Lees meer
Onderdelen 16 - 20 van 50
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

 

 --------------*---------------
 
      Deze webshop is 
         deelnemer bij 
     "mijn winkelkraam"
     in Hillegom op de
     Hoofdstraat 65-67
 

 --------*--------