Nieuws

HOE HAAK JE EEN ROOS?

08-01-2018 21:55

Er zijn verschillende manier om een roos te haken, er staan verschillende filmpjes op youtube. Van al deze filmpjes heb ik een eigen versie gemaakt, makkelijk en mooi. 

Als je een beetje kunt haken, is deze al prima te doen. Zou je graag willen leren haken? Geen probleem, kijk eens bij de workshops op de site. De thuisparty is gezellig, ontspannen en leuk, jij zorgt voor de vriendinnen en/of familieleden en ik zorg voor het materiaal en leer jullie haken.

Kom je er niet uit, op Facebook kun je gewoldig gehaakt vinden en kun je via de chat vragen stellen.

Veel haakplezier!

 

 

 

Lees meer

NIEUW op de website

23-11-2017 13:03

De warme deken staan ook weer op de site, kies zelf de kleur bij de afmeting. Dit is wel een artikel waar tijd in gaat zitten dus is niet in een week klaar. 

 

Ook staan er nu bijtringen op de website, in verschillende soorten en maten te bestellen.

Het tunische haken is helemaal hip. Met 2 verschillende kleuren kun je leuke creaties maken, er staan er al een aantal op de site.

Ik ga weer snel doorhaken, en tot snel

groetjes Diana

Lees meer

THUISWERKENDE MOEDER...

18-10-2017 09:31

Sinds afgelopen week ben ik een thuiswerkende moeder, na 25 jaar buiten de deur een baan te hebben gehad ben ik nu thuis... aan het werk! En nog leuker, mijn hobby is mijn werk geworden.. Zoveel leuks, zoveel ideeen en ik kan het allemaal met jullie delen. Straks ga ik mijn planken bij feel your web weer even aanvullen, veel okergeel! Dit is echt de trendkleur voor deze winter. Een aantal van deze artikelen staan nu ook op de website, de rest volgt zsm.

Gewoldige herfstdag vandaag! 

Lees meer

AFTELLEN!

01-10-2017 20:16

Ik ben aan het aftellen... aftellen tot 12 oktober. Dan ga ik stoppen met mijn BSO werk en ga ik mij alleen maar op Gewoldig Gehaakt focussen (en mijn gezin natuurlijk).

De afgelopen week was aardig stressvol. Veel achter de naaimachine gezeten en heel veel gehaakt, ik heb nu gewoon enorme pijn in mijn schouder, maar het is het waard. Nieuwe artikelen en de planken kunnen woensdag gevult worden bij Feel your web in Lisse. De komende 3 maanden kun je daar spullen van Gewoldig Gehaakt kopen, en in de webshop natuurlijk. De webshop kan ik de komende tijd nog meer gaan uitbreiden, ipv 100 artikelen kan ik er nu 1000 op plaatsen, dus nog lang niet klaar zullen we maar zeggen.

Nu de laatste hand leggen aan het prijzen van de artikelen voor in de winkel. Ik houd jullie op de hoogte.

Hier een klein voorproefje van een aantal artikelen..

Greetzzz Diana

Lees meer

Leuke veranderingen!

09-09-2017 22:49

Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt.. Ik ga stoppen met werken op de BSO en ga me op Gewoldig Gehaakt concentreren en mijn gezin. Uiteraard is het een beetje spannend, maar ik heb nog zoveel leuke ideeen, en daar ga ik jullie natuurlijk van laten meegenieten. Eerst via de Facebook site van Gewoldig en later komen de artikelen op de site te staan.

Ook ga ik eind van de maand de website uitbreiden, zodat ik nog meer leuke en verschillende artikelen erop kan zetten. Voor nu is er in elk geval een nieuwe tas bij gevoegd... met zebraprint. Deze tas is ook verkrijgbaar in Koeienprint.. Helemaal leuk dus!

tot snel weer, en vergeet niet iets leuks te bestellen voor jezelf, je man, kind of buurvrouw. 

Groetjes Diana

Lees meer
Onderdelen 21 - 25 van 49
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

 --------------*---------------
 
              En bij 
     "mijn winkelkraam"
     in Hillegom op de
     Hoofdstraat 65-67
 

 --------*--------