Nieuws

ZE STAAN EROP!!

19-11-2013 20:21

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met de nieuwe ideeen uitvoeren. En het is gelukt, er staan workshops haken en breien op voor volwassenen. Maar ook keuze uit verschillende kinderfeestje waar de kinderen iets leuks leren haken of breien. Mocht dit nog te moeilijk zijn is er ook de keuze voor het maken van een sleutelhanger met vilt.

Er komt ook nog een brei en haak party op te staan, u regelt 4 tot 6 mensen voor een vast bedrag en ik kom bij u thuis een workshop geven. Over het hoe en wat ben ik nu druk aan het brainstormen.

Blijf u vooral reclame maken en bestellen :)

Lees meer

Workshops en kinderpartijtjes

16-10-2013 10:03

Gewoldig gehaakt gaat een stapje verder. Ik ben druk bezig met het in elkaar zetten van workshops die geschikt zijn voor kinderfeestjes, maar ook voor op de bso groepen. Natuurlijk vergeet ik de volwassenen niet, die kunnen ook gaan kiezen uit verschillende workshops. Het haken en breien van leuke kleine dingen om het onder de knie te krijgen is de beginnende variant en zo bouwen we het op. Kortom, we zijn druk met nieuwe ontwikkelingen, we houden je op de hoogte!

Groetjes Diana

Lees meer

Het blijft borrelen...

01-02-2013 22:48

Vandaag weer een nieuw artikel gemaakt wat al enige tijd in mijn hoofd aan het borrelen was.. En ik ben blij met het resultaat! De poncho van fleece stof, draagt lekker en door het handgewerkte randje toch uniek.. Ook dit artikel is in verschillende kleuren en alle maten te bestellen.. 

Lees meer

2013 wordt GeWoldig!!

04-01-2013 11:40

Om het nieuwe jaar te starten heb ik de website uitgebreid om nog meer artikelen te kunnen plaatsen. En het is gelukt, er staan nieuwe artielen bij. Maar er nog een paar artikelen in de maak en er zitten er nog vele in mijn hoofd die ik nog ga uitvoeren.. dussss blijf op de hoogte en volg mijn website, en heb je een keer een verjaardag, kraamfeest of iets anders dergelijks, bestel dan iets leuks en bijzonders op GeWoldig.nl!

Groetjes Diana

Lees meer

Joepie!!!

15-11-2012 09:50

Mijn eigen website... wie had dat gedacht.. hier word ik blij van en hopelijk kan ik een hoop andere mensen ook blij maken met mijn creativiteit!!

Lees meer
Onderdelen 46 - 50 van 51
<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>

 

 --------------*---------------
 
      Deze webshop is 
         deelnemer bij 
     "mijn winkelkraam"
     in Hillegom op de
     Hoofdstraat 65-67
 

 --------*--------