Nieuws

BLACK FRIDAY KORTING!!

22-11-2018 19:52

Lees meer

VOORBEREIDINGEN KERST 2018

03-11-2018 09:37

Het is wat vroeg, maar ik ben al enige weken met kerstartikelen bezig. Goed voorbereiden is het halven werk toch? Dus achter de naaimachine beland voor adventkalenders, kerstbomen gehaakt en nog bezig met andere leuke ideeen. 

 

Ook stromen de bestellingen binnen voor de lekkere warme mutsen en sjaal, speciale kleuren en wensen, het kan allemaalen maakt de artikelen uniek. Zo heb ik laatst een leuke knal roze sjaal gehaakt voor een pittige dame die in een rolstoel zit, zij ervaart het dat "normale" sjaals uit de winkel net te lang zijn als je in een rolstoel zit, dus hebben wij voor haar een sjaal gehaakt die perfect past. Ik word daar zo blij van!! 

Mocht je een kerstboompje willen bestellen www.gewoldiggehaakt.nl/kadoartikelen/, maar graag in een andere kleur? uiteraard kun je dit altijd even navragen via de mail of Facebookchat, of vermelden bij de opmerkingen van je bestelling

Wanneer ben ik buiten de deur aan het haken?

Maandag 12 van 18:00-20:00 uur / 20:00-22:00 uur Ladies night bij feelyourweb.nl  in Lisse met allemaal leuke kortingen van de verkopers die daar hun spullen verkopen.

Vrijdag 16 november 19:30 uur workshop "cactus haken" op de vrijwilligersavond bij TOP www.kvtop.nl/index.php/club/communicatie/club-nieuws/5163-programma-en-inschrijven-vrijwilligersavond (alleen voor vrijwilligers van deze vereniging)

Zaterdag 1 December 13:30 - 15:30 uur Workshop "cactus haken" bij het www.plantenasielleiden.nl (je kunt je nog opgeven)

 

Gewoldig veel haakplezier en tot snel

 

 

 

Lees meer

WORKSHOP CACTUS HAKEN in Leiden

30-10-2018 00:00

Op 1 december 2018 is het weer zover, we gaan weer cactussen haken in het Plantenasiel in Leiden. Lijkt het je leuk om mee te doen? Aanmelden kan via deze link www.gewoldiggehaakt.nl/products/cactus-haken-plantenasiel-leiden/ De kosten zijn €17,50 en is inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Je deelname is pas geldig als de betaling binnen is, van elke deelnemer gaat er 4 euro naar het plantenasiel. 

Lees meer

Adventkalender met vakjes

25-10-2018 14:56

Misschien wil je er nog helemaal niet aan denken, maar over 2 maanden is het bijna kerst. Deze adventkalender kun je op 1 december al gaan gebruiken en in de vakjes kleine kadootjes, gedichtje, lekkers of spreuken zodat er elke dag een leuke verrassing is tot kerstavond. Hij is te koop in het zwart of grijs met witte letters. Mocht je een andere kleur willen is dit in overleg mogelijk. De afmetingen zijn 65 cm breed en 75 cm hoog, de vakjes zijn 15 cm breed en 10 cm hoog.

(Dit artikel is te vinden onder Feestartikelen.)

Lees meer

NIEUWE ARTIKELEN

08-10-2018 09:50

Vandaag zijn er weer nieuwe artikelen toegevoegd aan de website. Voornamelijk sjaals en mutsen, maar ook handschoenen zijn nu in de ochtend al best fijn. Vanmorgen gaf mijn app aan dat het maar 8 graden was buiten, en smiddags in de zon is het weer heerlijk vertoeven. Een paar leuke foto's hieronder voor een kleine impressie:

 

Te leuk toch? volg je ons al op Facebook? Hier zijn regelmatig leuke win en kortingsacties, dus wees welkom.

Mis je nog iets op de site? Ik hoor het graag van je zodat we samen iets moois kunnen creeeren met al jou wensen.

 

Gewoldige dag vandaag, liefs Diana

Lees meer
Onderdelen 6 - 10 van 50
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

 

 --------------*---------------
 
      Deze webshop is 
         deelnemer bij 
     "mijn winkelkraam"
     in Hillegom op de
     Hoofdstraat 65-67
 

 --------*--------