KADO ONDER 10 EURO

CACTUS spijkerstof

Deze stoere cactus van spijkerstof is een eyecatcher in je slaapkamer, badkamer of toilet. De cactus is incl pot 38 cm hoog en door het fijne grint in de pot blijft het mooi staan. 

Je prijs: € 9,95

CACTUS gehaakt 20 cm hoog

Gehaakte cactus, deze cactus is 20 cm hoog en staat in een terracotta potje. Je kunt zelf de kleur groen aangeven bij de bestelling, ook of u er nog een bloem op wilt en in welke kleur. Leuk als kadootje, bedankje of gewoon zomaar.

Je prijs: € 8,50

TIPI met bijtring

Aan deze bijtring hangt een kussentje wit/zwart in de vorm van een wigwam. Aan de wigwam zitten verschillende labels om aan te friemelen.

Je prijs: € 8,50

BIJTRING vilt veer/tipi

Aan deze bijtring hangt een veer en een tipi, allebei gemaakt van vilt. Gewoon fijn om op te bijten en aan te friemelen.

kleur combinatie kunt u zelf aangeven.

Je prijs: € 7,50

BIJTRING knisper Tipi

Aan deze bijtring hangt een okergele wigwam. In de wigwam zit knisper en er zitten verschillende labeltjes aan om te friemelen.

Je prijs: € 8,50

BIJTRING Tipi kussentje

Aan deze bijtring zit een kussentje in de vorm van een okergele wigwam, aan de wigwam zitten een aantal labels om lekker aan te friemelen.

Je prijs: € 8,50

BIJTRING knisper Tipi

Aan deze bijtring hangt een knisperdoekje in de vorm van een wigwam in het wit/zwart met daaraan verschillende labeltjes om aan te friemelen.

 

Je prijs: € 8,50

OPBERGZAK PAPIER XXL

Deze zak is blanco, ik teken voor u de gewenste afbeelding op de zak. De binnenkant van de zak is bruin en buitenkant is wit. 50x80x13 cm

Je prijs: € 8,50

SPENENDOEKJE Tipi oker

Een spenendoekje in de vorm van een wigwam, de achterkant is badstof, de leuke  lintjes zorgen voor rustgevend gefriemel. En vooral, hij is schattig!

Dit spenendoekje word geleverd in okergeel (verschillende prints)

Je prijs: € 7,50

SPENENDOEKJE vierkant

Dit spenendoekje heeft een speciaal elastische koord waar de speen aan bevestigd kan worden, de achterkant is van badstof en de lintjes zorgen voor rustgevend gefriemel.

In verschillende motieven zwart/wit te bestellen.

Je prijs: € 7,50

BEANIE baby

Deze beanie mutsjes zijn heel stoer en zitten lekker soepel. in allerlei maten en stofjes te bestellen.

Je prijs: € 5,00

KONIJN van wollen deken

Deze super leuke retro knuffel is ongeveer 35 cm hoog en gemaakt van oude wollen dekens. Door de zachte vulling en verschillende printen voor en achterkant is dit een fantastiche kraamkado.

Je prijs: € 7,95

SLEUTELHANGER rood/wit/blauw

Deze gehaakte sleutelhanger is te bestellen in het rood/wit/blauw/oranje

Je prijs: € 6,95

WANDHANGER HART GEHAAKT

Deze gehaakte wandhanger heeft een totale afmeting van 47 cm hoog. Dit is inclusief de kralenketting, het gehaakte hart zelf is 27 cm hoog.

Je prijs: € 10,00

KONIJNKNUFFEL roze

Deze roze konijnenknuffel is heerlijk zacht, de ene kant is van badstof en de andere kant heeft een leuk printje. Een leuk en origineel kraamkado.

Je prijs: € 5,95

KONIJNKNUFFEL wit

Deze witte konijnknuffel is heerlijk zacht, de ene kant is van badstof en de andere kant heeft een leuk printje. Een leuk en origineel kraamkado

Je prijs: € 5,95

KONIJNKNUFFEL grijs

Deze grijze konijnenknuffel is heerlijk zacht, de ene kant is van badstof en de andere kant heeft een leuk printje. Een leuk en origineel kraamkado

Je prijs: € 5,95

GEHAAKTE KERSTBOOM antraciet

Deze gehaakte kerstboom is 28 cm hoog en 12 cm breed, is opgevuld met licht materiaal en er zit een kartonnen bodem in waardoor hij goed blijft staan.

Je prijs: € 8,50

GEHAAKTE KERSTBOOM grijs

Deze grijze gehaakte kerstboom is 21 cm hoog en 10 cm breed, is opgevuld met licht materiaal en er zit een kartonnen bodem in waardoor hij goed blijft staan.

Je prijs: € 7,50

GEHAAKTE KERSTBOOM early dew

Deze gehaakte kerstboom is 24 cm hoog en 10 cm breed, is opgevuld met licht materiaal en er zit een kartonnen bodem in waardoor hij goed blijft staan.

 

Je prijs: € 7,50

SLEUTELHANGER gehaakte en houten kralen

Superhandige sleutelhanger met houten en gehaakte kralen. Je kunt hem precies om je pols dragen, is handig terug te vinden in een tas en ziet er ook nog eens superleuk uit.

Je prijs: € 7,50