KADO ONDER 5 EURO

BALLONBAL van spijkerstof

Deze ballonbal van spijkerstof is ideaal voor kinderen om binnen mee te spelen, maar ook handig voor buiten en onderweg. Je stopt de ballon in de bal en blaast hem op, je draait de bovenkant dicht (geen knoop) en stopt het tuutje in de bal.. spelen maaaaaar!! Ben je klaar? dan laat je de ballon leeglopen en berg je hem weer op tot het volgende speelmoment.

Een origineel en duurzaam kado voor verjaardag, partijtje of schoenkado..

Je prijs: € 4,50

Rugzakje met "ver"trekdrop

Een rugzakje met "ver"trekdrop inclusief handgeletterd kaartje. Leuk als afscheidskado als iemand weggaat op je werk, school of gewoon op reis.

Je prijs: € 4,50

KADOZAKJES

Deze kadozakjes zijn handig voor het geven van geld, of om te trakteren met een paar knikkers erin en een koekje/snoepje. Ze zijn 1 euro per stuk maar je krijgt er 6 voor 5 euro.

 

In verschillende stoffen en kleuren te maken, in overleg.

Je prijs: € 1,00

CAPPUCCINO MOK "friends"

Deze cappuccino mok is beschreven met een porseleinstift "friends" en is vaatwasbestendig. Verzenden is geen probleem, word goed ingepakt.

Je prijs: € 2,95

KOEKPOTJE MET HOUTEN DEKSEL

Deze porseleine koekpotjes zijn creme kleurig en hebben een houten goed sluitende deksel. U kunt zelf kiezen welke tekst u graag zou willen op het koekpotje.

Je prijs: € 3,95

GELUKTSPOPPETJE gehaakt

Deze leuke gehaakte gelukspoppetjes kun je aan je sleutelbos of aan je tas hangen. Gewoon leuk om op een kadootje te plakken, of als bedankje maar ook leuks als trakatie met een snoepsleutel eraan. Bij elke bestelling van 10 stuks krijg je er 1 gratis.

Je prijs: € 1,50

SLEUTELHANGER lintjes

Deze sleutelhanger met verschillende lintjes en een tekst is in het rood/wit/blauw/oranje te bestellen.

Je prijs: € 4,95

SLEUTELHANGER gelukspoppetje

Deze sleutelhanger is gemaakt met houten kralen en gehaakte kralen. In het rood, wit, blauw, oranje te bestellen.

Je prijs: € 4,95