FEEST/KERST ARTIKELEN

GEHAAKTE SLINGER meisje

Deze gehaakte slinger is 1.65 meter lang, voor elke extra meter betaald u € 5,- en is te bestellen in het roze of blauw, de kleur keuze en de gewenste lengte kunt u melden bij opmerkingen.

Je prijs: € 10,00

Slinger van gehaakt kleedjes

Deze slinger is 3 mtr lang en is gemaakt van oude gehaakte kleedjes. Romantische slinger voor een bruiloft, of een doopfeest. Maar ook een eyecather tijdens een verjaardag of in de tuin/veranda. Een langere slinger? geen probleem voor 3,50 per mtr kunt u die er gewoon bij bestellen en maak ik de slinger in de gewenste maat.

Je prijs: € 19,95

Stoffen vlaggenlijn zwart/wit

Deze vlaggenlijn is 3 mtr lang en is gemaakt van zwart wit katoen met verschillende printjes. De afmeting van een valg is 23 cm breed en 23 cm lang. Ze zijn leuk voor op een verjaardag, kinderkamer of in de tuin/veranda. Wilt u een langere slinger? voor 3,50 per meter extra kunt u de slinger zolang maken als u zelf wilt.

Je prijs: € 19,95

Gehaakte waterballonnen 10 st

Te leuk deze gehaakte waterballonnen, geen gepriegel bij de kraan en onnodig restafval op straat. Gewoon een emmer water en de gehaakte waterballonnen erin laten liggen voor een minuut. Daarna veel waterpret, en je kunt ze laten drogen en zelfs wassen als ze heel vies geworden zijn. (afmeting ballon is 10 cm van boven naar beneden.)

Je prijs: € 12,50

GELUKTSPOPPETJE gehaakt

Deze leuke gehaakte gelukspoppetjes kun je aan je sleutelbos of aan je tas hangen. Gewoon leuk om op een kadootje te plakken, of als bedankje maar ook leuks als trakatie met een snoepsleutel eraan. Bij elke bestelling van 10 stuks krijg je er 1 gratis.

Je prijs: € 1,50

PAPIEREN TRACTATIEZAK met opdruk

Op deze witte papieren zakjes kan er een leuke tekst en/of plaat geprint worden voor de jarige. Je kunt het thuis vullen met iets lekkers en/of een klein kadootje. per stuk 0,20 en 30 stuks voor 5 euro

Je prijs: € 0,20

KADOZAKJES

Deze kadozakjes zijn handig voor het geven van geld, of om te trakteren met een paar knikkers erin en een koekje/snoepje. Ze zijn 1 euro per stuk maar je krijgt er 6 voor 5 euro.

 

In verschillende stoffen en kleuren te maken, in overleg.

Je prijs: € 1,00

SLINGERS stof zwart/wit

Deze slinger is 3 meter lange en de vlaggen zijn rechthoekig en ongeveer 10 cm breed en 15 lang.. De vlaggen zijn word gemaakt in zwart witte stoffen.

Je prijs: € 15,00

SLINGER mini wollen dekens p.mtr

Deze mini slinger is per meter te bestellen, en is leuk om de jarige stoel mee te versieren of een baby/kinderkamer. 

Je prijs: € 3,50

SLINGERS van wollen dekens p.mtr

Deze slinger is per meter te bestellen dus je kunt hem zo lang maken als je nodig hebt. Ook de kleuren combinaties zijn op aanvraag, ik heb een voorraad wollen dekens, wellicht zit hier iets tussen.

Je prijs: € 5,00

TRAKTATIE "IJSJE" P. ST

Met deze traktatie kun je altijd aankomen, een ijshoorn met een kabelspek en een vrolijk kaartje eraan van de jarige.

Als extra kunnen er bv smarties of andere kleine snoepjes onderin het hoorntje worden verstopt (kosten worden dan 1,- per st)

Geef door hoeveel u er nodig heeft, exclusief verzendkosten

Je prijs: € 0,75

BALLONBAL van spijkerstof

Deze ballonbal van spijkerstof is ideaal voor kinderen om binnen mee te spelen, maar ook handig voor buiten en onderweg. Je stopt de ballon in de bal en blaast hem op, je draait de bovenkant dicht (geen knoop) en stopt het tuutje in de bal.. spelen maaaaaar!! Ben je klaar? dan laat je de ballon leeglopen en berg je hem weer op tot het volgende speelmoment.

Een origineel en duurzaam kado voor verjaardag, partijtje of schoenkado..

Je prijs: € 4,50

KERSTKRANS XXL WOL

Deze kerstkrans van XXL wol is een blikvanger aan uw deur (binnen of buiten).De doorsnee van de krans is 35 cm en door de houten ring kunt hem met een touw of lint handig ophangen. De XXL wol is in verschillende kleuren te bestellen:

Je prijs: € 19,95

Adventkalender zwart/wit

Deze adventkalender heeft 24 vakjes voorkleine presentjes, afmetingen van de klalender zijn 65 cm breed en 75 cm hoog en de vakjes zijn 15 cm breed en 10 cm hoog. Door de opgestreken cijfers weten ze precies welk vakje ze in december mogen opmaken. Uiteraard kun je de kalender ook voor het aftellen naar een verjaardag of vakantie gebruiken. 

Je prijs: € 34,95

GEHAAKTE KERSTBOOM antraciet

Deze gehaakte kerstboom is 28 cm hoog en 12 cm breed, is opgevuld met licht materiaal en er zit een kartonnen bodem in waardoor hij goed blijft staan.

Je prijs: € 8,50

GEHAAKTE KERSTBOOM grijs

Deze grijze gehaakte kerstboom is 21 cm hoog en 10 cm breed, is opgevuld met licht materiaal en er zit een kartonnen bodem in waardoor hij goed blijft staan.

Je prijs: € 7,50

GEHAAKTE KERSTBOOM early dew

Deze gehaakte kerstboom is 24 cm hoog en 10 cm breed, is opgevuld met licht materiaal en er zit een kartonnen bodem in waardoor hij goed blijft staan.

 

Je prijs: € 7,50