KUSSENS

GEHAAKT KUSSEN rechthoek

Dit gehaakte kussen is rechthoekig, de afgemetingen zijn 30 cm hoog en 50 cm breed. De hoes kan niet van het kussen af, maar kan in zijn geheel gewassen worden. Te bestellen in het lichtgrijs, donkergrijs, antraciet, okergeel, bordeaux, donkerblauw, wit, zwart.

Je prijs: € 17,50

KUSSEN ROND xxl wol lontwol

Dit leuke kussen van XXL wol / Lontwol is met de hand gehaakt. De doorsnee van het kussen is 32 cm. Deze XXL wol is in verschillende kleuren te bestellen:

Je prijs: € 19,95

Gehaakt Cactus kussen

Dit gehaakte cactus kussen is een eyecather in je slaap, kinder, woonkamer. Hij is 40 cm hoog en ongeveer 40 cm breed. Te bestellen in elk gewenste kleur.

Je prijs: € 15,00

WIGWAM kussen groot

Dit Wigwam kussen is helemaal van deze tijd. De afmeting is ongeveer 35cm breed en 45 cm hoog. In verschillende stoffen te verkrijgen.

Je prijs: € 15,00

KUSSEN wereldbol

Dit kussen is gemaakt van landkaart stof, en rond zodat het op een wereldbol lijkt. doorsnee is ongeveer 35 cm

Je prijs: € 10,00

CACTUS of TIPI kussen

Deze kussens staan superleuk op een kinderkamer, of op de bank.. In verschillende stoffen te bestellen.

Je prijs: € 7,50

KUSSEN rechthoek

Dit kussen is in verschillende kleuren te bestellen. De hoes kun je eraf halen om te wassen, en zit met knoopjes en touwtjes dicht.

Je prijs: € 8,50

KUSSEN van wollendekens 40 x 40 cm

Kussen van oude wollen dekens gemaakt, met een leuk patroon door verschillende dekens. U kunt mij mailen voor een vraag naar kleur. Ik heb dekens op voorraad, maar weet niet of uw gewenste kleur erbij zit.

Je prijs: € 10,00

CACTUS kussen

Dit vrolijke kussen in de vorm van een cactus is van oude wollen dekens gemaakt. Je kunt kiezen uit een aantal kleuren die ik u kan mailen als u er naar vraagt. Het is leuk om 2 verschillende stoffen te kiezen zodat je het kussen kunt draaien.

Je prijs: € 10,00

ZPAGETTI KUSSEN RECHTHOEK

Dit kussen is rechthoekig 60 bij 30 cm en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Ik neem contact met u op over de kleur.

Je prijs: € 22,50

1 | 2 >>