Flink wat bestellingen...

13-04-2018 14:37

Het was heel even stil, maar we zijn er weer om een verhaaltje te vertellen.. hihi.. Het was best een beetje druk de laatste tijd, ik vind het vooral nog lastig om mijn tijd goed in te delen.. Boodschappen, huishouden, kinderen, en je bedrijf... geeft soms een onrustig gevoel! Het fijne is dat ik ook gewoon in de avond even mn haakwerk kan doen, of even wat op facebook kan plaatsen.. Maar ik moet er eigenlijk een ritme in hebben. En nu heb ik al een mooi iets gevonden, je kunt al een aantal berichten maken en dan inplannen voor op je facebook.. Yeahhh

 

Wat scheelt dat zeg, in een keer even 4 berichtjes maken, datum inplannen, tijd inplannen en je hebt er geen omkijken meer naar.. heel fijn! Ook had ik best wel wat bestellingen, leuke grappige en vrolijke bestellingen. Deze artikelen staan ook op de website, maar laat ze toch even zien:

Deze supergave nylondraadtas, het was even zoeken met de klant naar de juiste kleuren, maar zoals je ziet is dat prima gelukt en op verzoek van de klant heb ik er een voering in gemaakt. Dit vond de klant fijner als ze er boodschappen mee ging doen.

Met de voering en de sluiting heeft de tas een sjieke uitstraling gekregen. Ik ben er tevreden over, hopelijk de klant ook, hij gaat straks op de post. Vandaag komt er bij een andere klant een krukje met de post aan. Ook al in zo'n vrolijke kleur, hij is bedoelt voor de kinderkamer en heeft een afneembare hoes. Dat is wel zo handig, even het strikje los en in de was op 30 graden.

Kortom, we zijn lekker bezig! Ik vind het vooral leuk om de mensen te helpen om het artikel zo te krijgen dat het in hun interieur en smaak past. Daar doen we het voor. We gaan snel weer verder haken, liefs Diana