FOTOKLEED VOOR BABY'S

03-04-2019 12:46

Een vriendin zocht een origineel en leuk kraamkado, of eigenlijk een leuk kado voor een kraamfeest. Ze had dit op pinterest voorbij zien komen en stuurde mij de foto met de vraag "kun jij dit ook maken?"

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!" is mijn motto, dus aan de slag gegaan en mijn connecitie @domade op Facebook gevraagt of zij voor mij de cijfers en letters kon maken, zodat ik die er later zelf op kon strijken.

 

De vierkanten lappen zijn 1 bij 1 meter en er worden witte houten pijlen bij de zwarte variant en groene houten veren bij de witte variant meegeleverd. Ook is het mogelijk om houten ringen te kiezen ipv de pijlen of veren.

Mocht je het nog persoonlijker willen kan er ook een naam of iets anders op gedrukt worden, maar dan is er wel een levertijd van 8 tot 10 werkdagen omdat die letters gedrukt moeten worden.

 

Ik ben best tevreden met het resultaat, je kunt zelf thuis erg makkelijk leuke foto's maken voor in het groeiboek van de kleine. Het is een leuk en origineel kraamkado, dus er zullen er niet snel meer van worden gegeven op een kraamfeest.

 

U vraagt wij maken,

 

creatieve groet Diana