GEHAAKTE DEKEN ...

30-01-2018 14:41

Afgelopen vrijdag schoot het spontaan in mijn rug toen ik een bolletje wol van de grond wilde oprapen. Nu kan ik gelukkig ook liggend haken, dus heb het begin van mijn deken erbij gepakt, waar ik donderdag aan begonnen was en heb dus de afgelopen 3 dagen zo goed als liggend aan een deken gehaakt. Ik begon enthousiast met de okergeel, maar hoe verder ik kwam met haken, hoe meer ik met het idee ging spelen om aan het eind een stuk antraciet er aan te haken. Ik hou van gewaagde combinaties en deze kleuren steken lekker af bij elkaar.

Ook heb ik antraciet kleurige meubels en okergele kussens, dus deze kleurcombinatie is hier in huis al te vinden. Ik heb de deken 110 cm breed en 150 cm lang gemaakt, zo kun je hem voor de sier op de bank hangen, maar kunt er ook lekker onder kruipen. Uiteraard staat deze deken ook in de webshop en kun je hem in je de kleuren bestellen waar jij blij van word. 

Uiteindelijk heb ik 8 bollen okergeel (www.zeeman.com/nl/alles-voor/breien-en-haken.html)gebruikt en 2 bollen antraciet (van de action) , en heb met een dubbele draad en haaknaald 8 gehaakt. Vanavond zit ik heerlijk met een kopje thee onder dit mooie dekentje.. Fijne dag allemaal!