Nieuwe feestartikelen

22-08-2018 09:55

Jaaa we zijn in de feeststemming... Waarom weet ik niet, maar er worden veel vlaggenlijnen besteld. Ik heb ze gelijk maar toegevoegd aan de feestartikelen op de website want er zijn vast meer mensen die van een feestje houden. 

Deze romantishe slinger van oude gehaakte kleedjes is om verliefd op te worden, super bij een bruiloft of een doopfeest. Ben je romantisch aangelegd dan is dit geweldig voor in je slaapkamer/kinderkamer of babykamer. En wat dacht je van de tuin of veranda, geweldig!!

Deze stoere zwart witte slinger met supergave printjes is ook een feestganger. Voor de tuin of veranda, maar ook in huis staat hij in elke kamer geweldig. De vlaggenpunten zijn 23 cm breed en lang dus vallen goed op. Je kunt extra meters bestellen dus de vlag word perfect op maat voor u gemaakt.

Dit is een nieuw artikel, waar ik vorig jaar veel vraag naar had, maar nog niet wist hoe ik het zou gaan uitwerken. Opstrijkcijfers, zwarte stof, houten roede, en daar kwam het idee van de adventkalender. De vakjes zijn voorzien van cijfers en zijn 15 cm breed en 10 cm hoog. Je kunt er dus kleine kadootjes of lekkere dingetjes in verstoppen en aftellen tot de kerst. Uiteraard kun je hem ook gebruiken voor het aftellen van verjaardagen, of andere leuke dingen. 

 

Tot snel maar weer, ik ga de slinger ophangen!