VOORBEREIDINGEN KERST 2018

03-11-2018 09:37

Het is wat vroeg, maar ik ben al enige weken met kerstartikelen bezig. Goed voorbereiden is het halven werk toch? Dus achter de naaimachine beland voor adventkalenders, kerstbomen gehaakt en nog bezig met andere leuke ideeen. 

 

Ook stromen de bestellingen binnen voor de lekkere warme mutsen en sjaal, speciale kleuren en wensen, het kan allemaalen maakt de artikelen uniek. Zo heb ik laatst een leuke knal roze sjaal gehaakt voor een pittige dame die in een rolstoel zit, zij ervaart het dat "normale" sjaals uit de winkel net te lang zijn als je in een rolstoel zit, dus hebben wij voor haar een sjaal gehaakt die perfect past. Ik word daar zo blij van!! 

Mocht je een kerstboompje willen bestellen www.gewoldiggehaakt.nl/kadoartikelen/, maar graag in een andere kleur? uiteraard kun je dit altijd even navragen via de mail of Facebookchat, of vermelden bij de opmerkingen van je bestelling

Wanneer ben ik buiten de deur aan het haken?

Maandag 12 van 18:00-20:00 uur / 20:00-22:00 uur Ladies night bij feelyourweb.nl  in Lisse met allemaal leuke kortingen van de verkopers die daar hun spullen verkopen.

Vrijdag 16 november 19:30 uur workshop "cactus haken" op de vrijwilligersavond bij TOP www.kvtop.nl/index.php/club/communicatie/club-nieuws/5163-programma-en-inschrijven-vrijwilligersavond (alleen voor vrijwilligers van deze vereniging)

Zaterdag 1 December 13:30 - 15:30 uur Workshop "cactus haken" bij het www.plantenasielleiden.nl (je kunt je nog opgeven)

 

Gewoldig veel haakplezier en tot snel