We haken fijn door..

19-06-2018 09:05

Wat een gezellige drukte zo die laatste weken voor de zomervakantie, workshops geven, haakpartijtjes bij jarige en op beursen staan. Daarnaast natuurlijk nog alle gezellige activiteiten op school en de sport. Met nog een paar weken te gaan, haken we gewoon fijn door.

 

Er is een nieuwe trend gezet hier in Lisse, de gehaakte waterballonnen. Ze zijn goed voor het milleu, maar de pret word er niet minder om. Je gooit ze in een emmer water en de gehaakte waterballonnen zuigen zich vol met water en de pret kan beginnen. Ze zijn te bestellen hier op de website 10 stuks voor 10 euro.

In deze tijd van het jaar zijn er ook veel beurzen, ladiesnight of fancy fairs. Zaterdag 23 juni sta ik in Sassenheim op de Livestyle & Healt markt, hier heb ik al een aantal leuke vroljke producten voor gemaakt. Keykoords, sleutelhangers en spenenkoords met gehaakte kralen, en leuke gehaakte cactussen. Er zijn ook spenendoekjes en andere gehaakte artikelen te koop. Uiteraard kun je alles bestellen in de gewenste kleur. En wat nog leuker is, ik ben tegenwoordig in het bezit van een pin automaat. Handig voor workshops en beurzen, zo worden we steeds professioneler.

Verder zijn er nog een paar leuke gehaakte krukjes bijgekomen, helaas is het soms een zoektocht naar de gewenste krukjes, maar ook dit keer is het weer gelukt, deze mevrouw haar 3 krukjes staan klaar om te worden opgehaald. verschillende kleuren en patronen, het kan allemaal geregeld worden.

 

We haken nog even fijn door.. en tot snel