WORKSHOPS OP DE BSO

07-01-2019 15:35

Allereerst nog de beste wensen voor 2019, dat het maar een GEWOLDIG jaar mag worden!!

School is weer begonnen, alles is weer zoals het was in huis en een kleine terugblik op de leuke workshops die ik in de kerstvakantie heb geven in Noordwijk bij BSO Bloesem.

 

De donderdag na kerst waren de kindern van 4,5 en 6 jaar aan de beurt en zij gingen leren vingehaken en van de koordjes die ze hadden gehaakt, maakte ik mooie sleutelhangers. Ze mochten zelf nog wat hangertjes uitkiezen voor aan de sleutelhanger om hem nog meer eigen te maken. En wat waren ze trots op hun kunstwerk zeg...

Vorige week donderdag 3 januari mocht ik weer langskomen voor een haakworkshop, dit keer waren de kinderen vanaf 7 jaar aan de beurt. Het waren alleen maar meiden, de jongens wilde naar buiten. Ik heb wel al ideeen om de jongens volgende keer wel aan tafel te krijgen, en misschien deel ik dat zsm wel met jullie. Maar voor nu had ik 11 meiden aan de tafel met wol en haaknaald. Ik had wel al de steken opgezet  en na wat uitleg gingen ze gestaag aan de gang. De een had het zo door, de ander had nog wat extra aandacht nodig. Ook de kinderen die linkshandig zijn hebben leren haken, gelukkig kan ik het tweehandig voordoen, mede door mijn dochter Jet die ook links is.

Na 2,5 haken, mopperen, zingen, kletsen waren de meeste uiltjes af, een aantal heb ik mee naar huisgenomen en later weer langsgebracht. Maar wat mogen ze trots zijn op het resultaat!

En ik ben blij dat ik deze kinderen dit heb mogen leren, hopelijk komen er nog meer workshops aan zodat ze het lekker onder de knie krijgen.

GeWOLdige dag verder en tot snel, 

Diana