SJAALS heren/jongens

BEANIE GEHAAKT 3 in 1

Deze gehaakte beanie is te gebruiken als col, tail beanie en gewone beanie. Door het koord kun je hem open en dicht doen en er van maken wat je nodig hebt..

Je prijs: € 17,50

COLSJAAL met koord

Deze gehaakte colsjaal met koord is voor mannen en vrouwen leuk, en is te bestellen in zwart, wit, licht en donkergrijs, groen, blauw, bordeaux, okergeel en antraciet.

Je prijs: € 19,95

COLSJAAL gebreid

Deze warme gebreide colsjaal is voor mannen en vrouwen leuk en is van hele dikke wol gemaakt. Hier door heerlijk warm en ook doordat je hem kunt omslaan of juist lekker hoog kunt dragen.

Kleuren in overleg.

Je prijs: € 19,95

GEHAAKTE MUTS EN SJAAL

Een mooie warme gehaakte muts en sjaal met een mooi patroon in beide zodat het ook echt een set is. Te bestellen in het antraciet, licht of donkergrijs, oker, bordeauxrood, wit, zwart, donkerblauw.

Je prijs: € 34,95

GEHAAKTE MUTS EN COLSJAAL

Deze stoere warme gehaakte muts en sjaal zijn een mooie set samen. In het zwart, wit, lichtgrijs, donkergrijs, antraciet grijs, oker, bordeaux rood, donkergroen en donkerblauw te bestellen.

BABYMAAT KOST 20.00

KINDERMAAT KOST 22.50

Je prijs: € 24,95

HERENSJAAL rib

Deze herensjaal is gehaakt met een ribbel, hierdoor krijgt hij aan beide kanten een ander patroon. Te bestellen in lichtgrijs, donkergrijs, donkergroen of zwart.

Je prijs: € 19,95

COLSJAAL 2 kanten draagbaar

Deze stoere herencol is lekker warm, staat geweldig en is aan 2 kanten draagbaar.. te bestellen in lichtgrijs, donkergrijs, donkergroen of zwart.. 

Je prijs: € 19,95

COLSJAAL gevoerd kind

Deze gehaakte Colsjaal is gevoerd met een strechstof van katoen. Deze col gaat dus niet kriebelen.. Te bestellen in elke kleur.

Je prijs: € 15,00

COLSJAAL overslag kind

Deze colsjaal is heel makkelijk om te doen, hup over je hoofd en klaar. Echt handig voor jongens. In elke gewenste kleur en met bijpassende muts te bestellen.

Je prijs: € 15,00

LEGO sjaal

Deze sjaal bestaat uit legoblokjes die samen de sjaal vormen. In elk gewenste kleur te bestellen.

Je prijs: € 22,50