SJAALS dames/meisjes

GEHAAKTE SJAAL pompom

Deze gehaakte sjaal is ruim 2 meter lang, en is heerlijk warm en heeft ook nog een leuk patroon. Deze sjaal is te bestellen in het zwart, wit, donkerblauw, antraciet, bordeaux, licht grijs, donkergrijs, antraciet of okergeel.

Je prijs: € 22,50

BEANIE GEHAAKT 3 in 1

Deze gehaakte beanie is te gebruiken als col, tail beanie en gewone beanie. Door het koord kun je hem open en dicht doen en er van maken wat je nodig hebt..

Je prijs: € 17,50

GEHAAKTE SET compleet

Als je een complete gehaakte set besteld, met handwarmers, muts en sjaal dan krijg je € 5,- korting en betaal je € 45,-  ipv € 50,- 

 

Te bestellen in baby blauw, groen, licht en donkergrijs, mint, jeans blauw, bordeaux, blauw, zwart, wit en antraciet.

Je prijs: € 45,00

COLSJAAL met lussen

Deze prachtig gehaakt lussen cosjaal met knopen is heerlijk warm, fijn voor op de fiets of scooter. Is te bestellen in het zwart, wit, licht en donkergrijs, groen, blauw, bordeaux, okergeel en antraciet.

Je prijs: € 25,00

COLSJAAL gebreid

Deze warme gebreide colsjaal is voor mannen en vrouwen leuk en is van hele dikke wol gemaakt. Hier door heerlijk warm en ook doordat je hem kunt omslaan of juist lekker hoog kunt dragen.

Kleuren in overleg.

Je prijs: € 19,95

COLSJAAL met koord

Deze gehaakte colsjaal met koord is voor mannen en vrouwen leuk, en is te bestellen in zwart, wit, licht en donkergrijs, groen, blauw, bordeaux, okergeel en antraciet.

Je prijs: € 19,95

GEHAAKTE MUTS EN COLSJAAL

Wat een leuke vrolijke gehaakte muts en colsjaal. Je word zo veranderd in een poes door de muts met oren en de colsjaal met snorharen. Te bestellen in het zwart, wit, licht en donkergrijs, antraciet grijs, okergeel, bordeauxrood en donkerblauw.

 

PRIJS BABYMAAT IS 20.00

Je prijs: € 24,95

GEHAAKTE MUTS EN SJAAL

Een mooie warme gehaakte muts en sjaal met een mooi patroon in beide zodat het ook echt een set is. Te bestellen in het antraciet, licht of donkergrijs, oker, bordeauxrood, wit, zwart, donkerblauw.

Je prijs: € 34,95

GEHAAKTE SJAAL Neon Roze

Deze gave gehaakte Neon Roze sjaal kun je op twee manier dragen door de knoop.. als sjaal en als kol. Hoe handig en lekker warm is dat?

Je prijs: € 24,95

GEHAAKTE SJAAL Antraciet grijs

Deze warme gehaakte sjaal heeft een mooi patroon, simpel, strak en straalt dat ook uit. Is te bestellen in licht grijs, donkergrijs, wit, donkergroen, okergeel en antraciet grijs.

Je prijs: € 22,50

GEBREIDE SJAAL Jade groen

De heerlijk warme gebreide sjaal in het Jade groen is van mooi Roma Big wol gebreid. Door zijn eenvoud mooi en warm.

Je prijs: € 24,95

Supersjaal gehaakt met franjes

De superlange gehaakte sjaal van 2,50 mtr met een mooi patroon. En is te bestellen in het Donkergroen, lichtgrijs, donkergrijs, zwart, wit, okergeel en bordeaux.

Je prijs: € 24,95

GEBREIDE sjaal

Deze sjaal is gebreid en is lekker lang en breed waardoor hij heerlijk warm is. In het zwart, wit, grijs, mosgroen, rood en blauw te bestellen.

Je prijs: € 22,50

DRIEHOEKSJAAL tunisch gehaakt

Deze driehoeksjaal is tunisch gehaakt met 2 kleuren en valt lekker soepel. Deze sjaal is in elke 2 gewenste kleuren te bestellen. 

Je prijs: € 24,95

SJAAL smal okergeel

Deze sjaal is iets smaller dan de normale sjaals. Hierdoor draagt hij fijn. De sjaal is met of zonder franjes te bestellen en in zwart, grijs, wit, groen, bordeaux, okergeel.

Je prijs: € 17,50

SJIEKE sjaal zwart

Door de mooie gehaakte rand krijgt deze sjaal een sjieke uitstraling. Je kunt deze sjaal ook als omslagdoek dragen tijdens een frisse avond. In het zwart,wit, grijs, donkergroen, okergeel, bordeaux, wit te bestellen

 

Je prijs: € 29,95

SJIEKE sjaal grijs

Door de mooie gehaakte rand krijgt deze sjaal een sjieke uitstraling. De sjaal kun je ook als omslagdoek dragen bij een frisse zomeravond. In het zwart, wit, licht of donker grijs, donkergroen, okergeel, bordeaux te bestellen.

Je prijs: € 29,95

DRIEHOEKSJAAL zebrastof en bolletjesrand

Deze driehoeksjaal is van 2 verschillende stoffen, de zebra stof is zacht en aaibaar, de zwarte stof aan de binnenkant zit fijn. Deze sjaal kun je hierdoor aan 2 kanten dragen. De bolletjesrand maakt hem speels. Ook verkrijgbaar in koeienstof of dalmatier stof

Je prijs: € 25,00

Colsjaal gehaakt ribbels

Deze colsjaal is gehaakt met een ribbelsteek, en is te bestellen in het zwart, wit, licht of donker grijs, okergeel, bordeaux , donkergroen te bestellen.

Je prijs: € 19,95

Sjaal gemaakt met Armbreien

Deze sjaal ik met armbreien gemaakt, hierdoor ontstaat een grove steek. Maar door de breedte van de sjaal is hij erg warm en op meerder manieren te dragen. Deze sjaal is in het wit, grijs,licht  roze en licht blauw te bestellen.

Je prijs: € 19,95

COLSJAAL met houten knopen

Deze gehaakte colsjaal is net even anders door de mooie grote houten knopen die erop zitten.. In het zwart, wit, licht of donkergrijs, donkergroen, okergeel, bordeaux te bestellen.. De knopen zijn altijd van hout.

Je prijs: € 19,95

SJAALCOL met knoopjes

Deze gehaakte sjaal is met twee knoopjes te veranderen in een kol, zo heb je alles in één. In het zwart, wit, licht of donkergrijs, donkergroen, bordeaux, okergeel te bestellen.

Je prijs: € 19,95

SUPERSJAAL 2 kleuren

De supersjaal is 2,50 of 3 meter lang, wat je zelf het prettigst vind. Deze variant is met 2 kleuren gehaakt, u kunt kiezen uit licht of donkergrijs, zwart, wit, okergeel, bordeaux en donkergroen.

Je prijs: € 22,50

SUPERSJAAL met franjes

Deze supersjaal is 2,50 tot 3 meter lang, en word in 1 kleur gehaakt met vrolijke franjes eraan en is in het licht of donkergrijs, zwart, wit, okergeel, bordeaux en donkergroen te bestellen.

Je prijs: € 22,50