TASSEN

Gehaakt telefoontasje heupmodel

Heel handig deze gehaakte telefoon heuptas. Je telefoon met hoesje en pasjes past er prima in, er zit een verstelbare sluiting aan dus past altijd. In verschillende kleuren te bestellen.

Je prijs: € 15,00

Gehaakt telefoontasje ibiza

Handig gehaakt telefoontasje ibiza style. Je telefoon past er perfect in, inclusief hoesje en pasjes. Je kunt hem handig dragen door het schouderkoord.

In verschllende kleuren te bestellen.

Je prijs: € 15,00

Gehaakt Ibiza tasje met portomonee JEANS BLAUW

Deze jeans blauwe gehaakte Ibiza tas met protomonee is leuk voor de zomer en handig voor als je gaat stappen. De afmeting is 19 cm breed en 18 cm hoog, de lengte van de schouderband is ongeveer 1.25 cm. Naast je telefoon en de portomonee is er nog voldoende plek voor een sleutel en een lipgloss.

Je prijs: € 22,50

Gehaakt Ibiza tas en portomonee CREME WIT

Deze creme witte gehaakte Ibiza tas met protomonee is leuk voor de zomer en handig voor als je gaat stappen. De afmeting is 19 cm breed en 18 cm hoog, de lengte van de schouderband is ongeveer 1.25 cm. Naast je telefoon en de portomonee is er nog voldoende plek voor een sleutel en een lipgloss.

Je prijs: € 22,50

Gehaakt Ibiza tasje met portomonee ZWART

Deze zwarte gehaakte ibiza tas met portomonee is leuk voor de zomer en handig voor als je gaat stappen. De afmeting is 19 cm breed en 18 cm hoog, de lengte van de schouderband is ongeveer 1.25 cm. Naast je telefoon en de portomonee is er nog voldoende plek voor een sleutel en een lipgloss.

Je prijs: € 22,50

VOERING voor de nylondraadtas

Voor de nylondraadtas kun je ook voering bestellen. Deze is 7,50 euro mits ik de gewenste stof op voorraad heb. Als ik speciaal stof moet bestellen moet u rekening houden met 15,00 euro.

Je prijs: € 7,50

NYLONDRAAD boodschappen tas

Deze mooie stevige boodschappentas is gehaakt van nylondraad en wol, door de sluiting en mooie knoop krijgt hij een sjieke uitstraling. Als extra optie kunt u voor voering kiezen, zie kopje tassen/voering.

Je prijs: € 29,95

GROCERYBAG / boodschappentas

Deze duurzame boodschappentas is 40 cm breed en ongeveer 50 cm hoog en is gehaakt van katoendraad. Dit is lekker stevig en rekt mee met de boodschappen.  inclusief leuke sleutelhanger!

IN ELKE GEWENSTE KLEUR TE BESTELLEN.

Je prijs: € 19,95

GROCERY BAG /boodschappentas

Deze duurzame boodschappentas is 40 cm breed en ongeveer 50 cm hoog en is gehaakt met katoendraad. Dit is lekker stevig, maar rekt wel mee met de boodschappen. Inclusief twee leuke gehaakte bloemen!

IN ELKE GEWENSTE KLEUR TE BESTELLEN.

Je prijs: € 19,95

NYLONDRAAD TAS grijs

Deze mooie stevige tas is gehaakt van nylondraad 3 dubbele draad. Er zitten lange schouderhengsels aan en een knoopsluiting.

Je prijs: € 24,95

1 | 2 >>