SALE voor een goed doel!

21-09-2019

Deze actie is gesloten!!


Een actie voor een goed doel.. Daar ben ik altijd wel voor te vinden, alleen wat voor actie is dan handig? Na wat dagen denken struikelde ik boven op zolder over een paar kratten vol met gehaakte en zelfgemaakte artikelen die nog niet waren verkocht. En toen kwam het idee van een SALE

Van elk artikel wat op de pagina staat "SALE goede doel" gaat er 50% naar het Adamas inloophuis in Nieuw Vennep.

https://www.adamas-inloophuis.nl hier kun je kijken waar zij voor staan.

Er is hier in Lisse een groepje van drie vriendinnen die zich "Shine Bright like a Diamond" noemen en ook een Facebookpagina hebben voor hun goede doel. Zij gaan in 2020 de vierdaagse van Nijmegen lopen (4x50 km) en willen zoveel mogelijk geld bij elkaar verdienen en doneren voor het Adamas inloophuis. Zij zijn alledrie geraakt door kanker en willen wat doen voor deze fantastische plek, die je in zo'n situatie wat verlichting kan geven.

https://www.facebook.com/search/top/?q=shine%20bright%20like%20a%20diamond&epa=SEARCH_BOX

Via bovenstaande link kun je op hun Facebook pagina bekijken wat voor acties ze allemaal organiseren. Van sport workshops tot een heus feest. Echt Toppers!

Dus shop vooral van de SALE pagina voor het goede doel https://www.gewoldiggehaakt.nl/sale-goede-doel/ en schroom niet om de rest van de artikelen even te bekijken en/of te bestellen.

Op naar een GeWOLdige omzet voor het goede doel!!


Liefs Diana