Wie is GeWOLdig Gehaakt ?

 Nadat ik mij 22 jaar creatief heb kunnen uitleven op de BSO/KDV/PSZ , wilde ik toch meer tijd in het haken en andere handgemaakte artikelen steken. Ik had ondertussen wel al een aantal jaren een website en op Facebook was ik ook al actief. Instagram en Pinterest zijn daar nu ook bij gekomen zodat ik overal te vinden ben.

 Maar met een gezin, buiten de deur werken en een uit de hand gelopen hobby kon ik mij niet op alle vlakken voldoende inzetten.  ik wilde meer, en dat is gelukt. Elke dag ben ik bezig om nieuwe dingen te ontdekken en uit te werken. 

Als je iets besteld, kun je zelf kiezen welke kleur, welke lengte of breedte je van een sjaal wilt, ook mutsen maak ik op maat. Kraamcadeau's maak ik naar gewenste kleur of met een speciale tekst. Net als de mokken waar ik teksten op handletter, die teksten kun je zelf bedenken en dan schrijf ik ze erop. 

Ook probeer ik met de tijd mee te gaan. Niet alleen in de kleuren combinaties, maar ook kijk ik naar duurzaam. Zo haak ik waterballonnen,  make up pads en vaatdoekjes. Brei ik schuursponsjes van sisaltouw en naai ik van oude jeans ballonballen die je meerdere keren kunt opblazen. Ook staan er inmiddels groente en fruitzakken die ik zelf naai, zodat je geen plastic meer hoeft te gebruiken bij de supermarkt.

Kortom, ik verveel me nooit en heb nog honderden ideeën die ik wil uitwerken. Dus blijf op de hoogte door mij te volgen, ik ben te vinden op Facebook, Instagram en Pinterest.

Creatieve Groet

Diana van der Wolf - van Egmond

Eigenaar