Wandhanger small met steen

De stok van deze wandhanger is ongeveer 28 cm en bij deze wandhanger kun je zelf de kleur van het macrame garen kiezen (zie foto voor kleuren).

 En je kunt kiezen uit de volgende mineraal stenen:

Amethist (paarse steen) : Deze steen helpt je om los te laten en wanneer je te druk bent in je hoofd maakt amethist je hoofd leeg.Amethist versterkt de intuïtie, kan je helpen om meer inzicht te geven in jezelf en kan helpen op je spirituele pad.Wanneer je veel last hebt van spanning en hoofdpijn kan de amethist je hierbij ondersteunen en een positieve invloed hebben.

Bergkristal (doorzichtige steen) : is een prachtig heldere steen, bomvol geneeskrachtige energie. Bergkristal heeft een zuiverende werking, kan energie laten stromen, kan chakra's weer in balans brengen en wordt ook veel gebruikt bij energiewerk.Omdat bergkristal een heldere en zuivere energie heeft kan het andere stenen beïnvloeden en hun energie versterken.

Rozenkwarts (roze steen): wordt ook wel de steen van de liefde genoemd. De steen trekt liefde aan, ondersteunt je om liefde te geven en om liefde te ontvangen.Dit kan liefde voor je partner zijn maar ook voor familie, vriendschap én liefde voor jezelf.Rozenkwarts kan ondersteunend werken bij het verwerken van trauma en verlies.Daarnaast brengt deze steen liefde, harmonie en zachtheid in elke ruimte van het huis.

Geïnteresseerd in  mineraal stenen en sieraden? neem dan eens een kijkje bij https://www.eaywin.nl

Kies een variant:

17,50 €